Szerda, Április 5 10:24 AM EDT

A Microsoft megvette a Gonoszságot a Sátántól

Írta: Brian Briggs

Redmond, WA - Sok hónapnyi kemény tárgyalás után a Microsoft megvette a Gonoszságot 2,7 milliárd dollárért a Sátántól.

"Egy ideje már tárgyalunk a Sátánnal" mondta Steve Ballmer. "A tárgyalások kemények voltak, de azt hiszem a Microsoft és a Sötétség Hercege is elégedett a megkötött üzlettel."

A Microsoft már eddig is 15%-át birtokolta a gonoszpiacnak és ezzel a vétellel ez a szám most már megközelíti a 100%-ot. Az Igazságügyi Minisztérium aggodalmát hangoztatja affelől, hogy egy cég túl sok gonoszságot birtokol és vizsgálatot indított.

"Érezzük, hogy igazi lehetőségek rejlenek a gonoszságban és amikor a gonoszságot beleépítjük a következő Windows generációba, a fogyasztók méltányolni fogják a gonoszt a saját Asztalukon." mondta Bill Gates a Microsoft elnöke. "Az üzletek képtelenek észrevenni a saját gonosz potenciáljukat. A gonoszságnak az XP Office-ba történő beépítésével, a társaságok kicsik és nagyok egyaránt meglátják a fejlesztett gonosz termelőképességet."

"A gonosz egy gyorsan növekedő piac." fejtette ki Frank Dresgan marketingmenedzser "A Microsoft egy kicsit elkésett a játékban, de akkor is, amikor késve lépnek be egy piacra, még mindig egyeduralomra törekszenek. Azt hiszem ugyanezt az eredményt látjuk majd a gonoszsággal kapcsolatban is."

"Egy ideje üzletelek már a Microsofttal." mondta Lucifer "Évmilliók óta benne voltam már ebben a gonosz dologban és ki akartam szállni. Fontolgattam egy IPO-t, de ekkor Steve és Billy eljöttek és beszéltek nekem a 'Gonosz mindenhol tervükről'. Képtelen voltam visszautasítani.

A Gonoszságot a Sátán találta fel az idők kezdetének táján. Megállás nélkül növekedik azóta, habár a legnagyobb növekedés az utóbbi öt évben történt az internet fejlesztésével párhuzamosan. A Sátán tervei szerint visszavonul egy kis szigetre a Bahamákon és egy helyi újság egyik rovatát fogja vezetni.

Forrás:http://www.bbspot.com