English | Magyar
JS ki | CSS ki | Ékezetek ki | HiContrast
Lapozó:  (0 - 1285) 
<== | ==>
Ugrás a végére | Utolsó oldal
OpenOpera patches | Opera-SSL patches | Opera 12.15 source (Git repository) | Opera 12.15 source (Torrent) | Opera internal pages | Otter Browser Linux x64 - Qt5.7.1/QtWebKit5.602.1 (2020.07.08. 16:19)
OS for Sparc64 | OS for PPC | besztofbégéaefcé | CSÉNDZSLOG | WebToolz | DDG Shit Filter | Google Shit Filter | Progz | Fast CSS Box | Browser | OS | Agent | Statisztika | BBCode
Monospace font-family: Courier New | Browser default monospace
Keresés
Σ: 1 post

TCH  (statz) Főfasz
#1, Főfasz (9192)
13531 | #28d6 | ^ | Idézet | Sun, 24 Nov 2013 22:32:34 +01
31.46.*.* Linux x86 Opera Classic Hungary *.catv.pool.telekom.hu
A nap csicskája rovat: http://arcadesushi.com/reasons-why-the-xbox-one-is-better-than-the-ps4/
10. Dedication To Going Digital

While Microsoft had a rocky start in terms of their online policy, they very frequently stated that they are dedicated to going full digital. Hardcopy games are becoming increasingly obsolete, and having a good digital distribution system will be key in the next generation. That is just one of 10 Reasons Why the Xbox One is Better Than the PS4.
Az, hogy PS4-en lehet még fizikai adathordozón is játékot venni, az nem azt jelenti, hogy online nem lehet! Szerencsétlen hülye barom!
9. Dynamic Achievements

To be honest, we still don’t even know what Dynamic Achievements are. We just know that Microsoft announced them at the Xbox One reveal and hasn’t said much more about them. Still, they are supposed to change the way you look at achievements and Gamerscore, and we are excited to find out what they are. It will certainly be a big change over PS3 trophies.
Dafuq did i just read?! LOL! Szóval még fingotok nincs, hogy mi ez, de a mikorfos aszonta, hogy ez naggyon király, szóval biztos annyira király, hogy mindjárt egy top 10-es ok, hogy a suxbox jobb, mint a PS4! Szóval summázva, a suxbox azért jobb, mert a mikrofos azt mondta! ROFLMFAO! NO FUCKING COMMENT!
Egyébként az ellenvélemény szerint ezek csak értelmetlen számok, hogy elértél x pontot és ennyi. Azért ennél a Sony kézzelfogható trófeái nem gyengén érnek többet.
8. A Controller That Hasn’t Changed Much

And now for a guide on how to use the Xbox One controller: do it. The Xbox One controller is almost exactly the same as the 360’s. It’s a little smaller and the triggers are a little tighter, but your hands won’t be cramping, or fat fingering buttons any time soon.
Most kajakra, az, hogy a mikrofos ugyanazt a kontrollert adja el mégegyszer a sok hülye mikrofosfannak, az egy breaktrough indok, hogy a suxbox jobb, mint a PS4?! Hát ez kész bazdmeg...
7. Bonuses in Multi-Console Titles

Lots of AAA titles are getting Xbox One elusive (sic!) bonuses. Call of Duty will be getting its downloadable content first on Xbox One. FIFA 14 will be getting exclusive Xbox One content. Watch Dogs, also getting exclusive Xbox One content. If you are playing a multi-console title on the Xbox One, chances are you are getting some exclusive bonus.
Tudom láma dolog belekötni egy typo-ba, de ezt nem tudom kihagyni; szóval a suxboxra kijövő többplatformos játékok bónuszai nehezen megfoghatóak? Tudod mit, ezt kénytelen vagyok elismerni, mert nem írtátok le, mik ezek a kizárólagos bónuszok, szóval tényleg nehezen megfoghatóak!
6. Dedicated Matchmaking

One reason why the Xbox One might be better than the PS4 is a reason why many think the Xbox 360 is better than the PS3. Microsoft has its own internal matchmaking system via Xbox LIVE. Or, more specifically, Microsoft has a way to pair up people to good connections. Sony just sort of let’s programmers figure it out themselves. This has caused Xbox Live to be somewhat more reliable than the PlayStation Network, when it comes to getting low pings and lagless online matches.
Ó, szóval már a suxbox360 is jobb, mint a PS3? Én kezdem azt hinni, hogy ti nem is agymosott mikrofos fanok, hanem fizetett mikrofos csicskások vagytok. Szóval a suxboxlájv jobb, mint a PSN? Nos, mivel én nem használom egyiket sem, így ezt én nem tudhatom. Viszont ti nem linkeltetek semmilyen bizonyítékot, csak benyögtétek, hogy a PSN lagzik meg szar, bezzeg a suxboxlájv. PICS OR DID NOT HAPPEN.
Azonfelül:
 •  A mikrofos jól átbaszta a lájv felhasználókat, mert utólag megemelte a díjakat.
 •  Egyáltalán a mikrofos jól lehúzza a felhasználóit, mert a Sony és a Nintendo konkurens szolgáltatása teljesen ingyenes.
 •  Még csak az sem feltétlenül igaz, hogy a suxbox lájv jobb médiaszolgáltató, a suxboxlájv csak az USA-ban (tehát egy országban) ad fizetős médiatartalmat, míg a PSN Európában és Ausztráliában (tehát két kontinensen) ad ingyeneset.
 •  A PSN valódi, teljes internethozzáférést ad. A suxboxlájv nem.
Need to comment?
5. More Interaction With Your TV

Quantum Break has been one of the most notable Xbox One titles because of the way it will interact with a TV show branded with the same title. While we don’t know how it will work, we do know that Microsoft is experimenting with interactive TV and episodic gaming. The Xbox One may change far more than just the gaming world, but the television media world as well. Just one of 10 Reasons Why the Xbox One is Better Than the PS4.
Hogy mi?! Most azért lenne jobb egy konzol a másiknál, mert valamelyik játékából filmet csinálnak?! Vagy rosszul értem és ez valami új dolog akar lenni, hogy interaktív TV-film? Hmm, új dolog? A nagy lófaszt, csak a mikrofos megint feltalálja a melegvizet. Azt meg már nem is minősítem, hogy nem tudjátok, hogy fog működni, de a mikrofos aszongya, úgyhogy ez egy top 10 ok, hogy a suxbox, jobb, mint a PS4. Vagyis újfennt, a suxbox azért jobb, mert a mikrofos azt mondta! NO FUCKING COMMENT! Csicskák!
4. The Kinect 2

The Kinect 2 comes bundled with every Xbox One console. This means that game developers can bank on Xbox One owners having a sensitive motion detector and a powerful HD camera. Since the Kinect 2 works off of simple USB connections, it also means that anyone who purchases an Xbox One will also get an HD camera. It's great for making vidcasts, and is wonderful for fostering game communities via Skype or VOIP.
Szakadjunk el az orwelli rémálomtól, miszerint a kinekt azért van benne a suxboxban, hogy megfigyelhesse az embert. Szakadjunk el az ezt alátámasztó "rendszerkövetelményektől", miszerint állandó netkapcsolat kell, a kinekt állandóan megy és ha letakarod, kikapcsol a gép! Szakadjunk el attól, hogyha a kinekt több embert lát a gép előtt, mint ahány emberre a license szól, akkor letiltja a játékot, vagy a videót! Ezekkel most ne foglalkozzunk, mert ezek jogi, illetve morális kérdések és nem a konzol műszaki vagy gazdasági rátermettségét mutatják!
Hanem helyette nézzünk árakat és teljesítményeket! suxbox: $500, azaz ~110e Ft, PS4 + PlayStation 4 Move: $460 azaz ~101e Ft Árban tehát a PS4 a jobb, még úgy is, ha külön veszed hozzá az MD kamerát.
"Teljesítmény" összehasonlítás. Egyértelműen a PS4 Move a jobb.
Szoftverpark. Na, abban a kinekt nyer kétségtelenül, dehát ez nem csoda, a Move most jött ki, a kinekt meg fél évtizedes technológia, vagyis ez idővel változni fog, ha majd több játék támogatja a PS4 Move-ot. Tehát mind árban, mind teljesítményben a PS4 + Move kombó ráver a kinektre, támogatottságban - jelenleg - a kinekt a jobb. Ebből a három tulajdonságból az ár és a támogatottság képlékeny, még változni fog, míg a teljesítmény ugye fix, abban viszont a Sony nyer.
Tehát ez a pont totál bullshit. (És akkor ugye nem beszéltünk a kinekt bigbráner vonatkozásairól, mert most nem az volt a téma, dehát attól még ugye igaz marad!)
3 Experimental Pricing

Many indie titles have come out that have changed the way we look at videogame pricing. However, Microsoft is experimenting with AAA pricing as well. Killer Instinct will actually be a free to play AAA fighting game! Quantum Break might fiddle with episodic pricing for both its TV show, and game halves. The Xbox One may make the $60 game a thing of the past.
Ez a pont is totál bullshit! A konzolra írt játékok ára határozza meg, hogy melyik konzol a jobb?! Ha holnap a PS4-et elöntik az ingyenes hulladék fingóappok, akkor az lesz a jobb?! Ez az AAA meg egyértelműen egy marketing buzzword (buzzletter), asszem itt válik nyilvánvalóvá, hogy ezt a szarhalmot, mikrofosos márketingesek írták. Mitől AAA egy játék? Ezt tudjátok, márketinges fasszopók? Hát persze, hogy nem, a márketingesek sosem tudják, hogy mit beszélnek, vagy hogy mit jelentenek a kifejezések, amit használnak. De sebaj, megmondom én, mitől AAA egy AAA. Attól, hogy rámondják. Csak egy szaros címke, amivel el lehet adni valamit az erre vevő célközönségnek. Ugyanúgy, mint ahogy a VVVVV-t és a TWA-t is "retrónak" minősítették, holott annak a két dzsuvában írt pixeles szarhalomnak SEMMI köze nincs a retrohoz. Tarkólövés a márketinges csicskáknak és a mikrofosnak is!
2 Cool Console Exclusives

The Xbox One definitely has the console exclusive market cornered. Dead Rising 3, Killer Instinct, Crimson Dragon, Titan Fall, Fable Legends -- all Xbox One exclusives. What does the PS4 have? Knack? Certainly not enough to carry a console at launch. Consoles are traditionally sold via their exclusives, so if you were to look at the Xbox One from a classic game industry viewpoint it has a leg up on the PS4.
Ez lol. Exkluzív címek PS4-en is lesznek. Most ti mondjátok meg, mely játékok azok, amiktől egy konzol jobb lesz? Jah, hát persze, hogy akkor suxbox exkluzív címeket kell mondani. Ráadásul minősített eset, mert a Titanfall kivétel mind mikrofos játék, tehát ennyi erővel felsorolok hat db. Sony játékot és akkor nyer a PS4? Meg most akkor azért jobb a suxbox, mint a PS4, mert a mikrofos által fejlesztett vagy kiadott játékok csak erre jelennek meg? Ez is überlol.
Aztán meg most ti itt leírtatok kemény öt játékot, ami suxbox exkluzív és ezzel a mikrofos sarokba szorította a piacot?! Ti szarevő csicskák, PS4-re 30 exkluzív játék van bejelentve!
Dehát persze ez nem fair, nyilván nem sorolhatják fel az összeset, nézzük meg hány exkluzív játék van suxboxra bejelentve! Na, kitaláljátok? 15, azaz pont feleannyi. ULTIMATE FAIL. (Sz*rk: Ez azóta már még jobban eltolódott a PS4 javára, most már 83 vs 23 az állás. - TCH)
1 Outstanding Launch Lineup

It’s hard to deny that the Xbox One is winning in terms of its launch lineup. It has a little bit of something for everyone. If you are looking for console exclusives, look no further than Dead Rising 3. If you want a great multi-console title with bonuses, check out Call of Duty: Ghosts. Maybe Assassin’s Creed IV is more to your liking? Or maybe Forza 5 if you are a racing fanatic? Microsoft has confirmed that these titles and more will be available AT LAUNCH, whereas Sony could only give us a vague 2013 window. A huge day one launch library is the number one reason is our list of 10 Reasons Why the Xbox One is Better Than the PS4.
Értem, tehát a top 1 ok, hogy a suxbox jobb, mint a PS4, az a top 2 és a top 7 összeadva, mert itt azt írták le, hogy több exkluzív játék van suxboxra, mint PS4-re, valamint a többplatformos cuccokban suxbox exkluzív bónuszok lesznek, ami a 2. és a 7. pont ismétlése. (Amik ugye menetközben cáfolódtak, szóval lófasz ez babbal.)
Tehát ez a pont, úgy ahogy van érvénytelen és csalás, mert ennyi erővel sorolják fel még 10x a kinektet, mint okot és akkor mindjárt top 20, bazdmeg. Tehát a top 10 ok, hogy miért jobb a suxbox, mint a PS4 valójában csak top 9 (ez is ultimate fail).

Na ennyit erről a szarrágó cikkről bazdmeg. suxbox suxx, kinekt suxx, winfos suxx, tehát mikrofos suxx a köbön.
Tarkólövés ennek a csicska piárcikk szerzőinek, vagy gázkamra.


English | Magyar
JS ki | CSS ki | Ékezetek ki | HiContrast
Lapozó:  (0 - 1285) 
<== | ==>
Ugrás a végére | Utolsó oldal
OpenOpera patches | Opera-SSL patches | Opera 12.15 source (Git repository) | Opera 12.15 source (Torrent) | Opera internal pages | Otter Browser Linux x64 - Qt5.7.1/QtWebKit5.602.1 (2020.07.08. 16:19)
OS for Sparc64 | OS for PPC | besztofbégéaefcé | CSÉNDZSLOG | WebToolz | DDG Shit Filter | Google Shit Filter | Progz | Fast CSS Box | Browser | OS | Agent | Statisztika | BBCode
Monospace font-family: Courier New | Browser default monospace
Keresés

Név: (max 255 byte)

Email: (max 255 byte) Nem kötelező!

Üzenet: (max 65536 kar.) 65536-0=65536
crap_vkn v4.24.3 by TCH
Thx to saxus for the escaped string decoder function (PHP), the realIP function (PHP) & the SQL handle layer (PHP), to thookerov for the int_divide function (PHP), to Jeff Anderson for the getSelText function (JS), to Alex King for the insertAtCursor function (JS), Flood3r for the new CSS styles, Pety for the spamprotection idea and some design and comfort ideas, MaxMind for the IP2Country database, famfamfam for the flags of countries and an unknown PHP programmer for the removeAccents function.Kecskebaszók ide!